Μάρμαρα για πάγκους κουζίνας ;;; Ενημερωθείτε

Posted on Posted in ΓΡΑΝΙΤΕΣ, ΜΑΡΜΑΡΑ, ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading...

Μάρμαρα για πάγκους κουζίνας ;;; Ενημερωθείτε
Μαρμαρα για πάγκους κουζίνας
Τα μάρμαρα για πάγκους κουζίνας είναι τόσο όμορφα, και σε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που κάνει πολλούς ανθρώπους να θέλουν να τα τοποθετήσουν στην κουζίνα τους. Παρόλα αυτά η επιλογή αυτή δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη.

Η πρώτη σκέψη που πρέπει να έρχεται στο μυαλό σας είναι ότι όλα τα μάρμαρα είναι πορώδες υλικά. Σκεφτείτε πόσοι λεκέδες μπορούν να δημιουργηθούν από φαγητά και υγρά – ζεστά ή κρύα – κατά την διάρκεια της ημέρας. Ο χώρος της κουζίνας είναι πολύ “δραστήριος” δεν είναι πχ όπως ο πάγκος του μπάνιου οπου η χρήση του είναι πιο απλή.

Η αδιαβροχοποίηση του μαρμάρου είναι μια πρόσκαιρη λύση καθόσον αυτή φεύγει με τον καιρό αφήνοντας το μάρμαρο εκτεθειμένο. Μια δεύτερη σκέψη που πρέπει να έρχεται στο μυαλό σας είναι ότι τα μάρμαρα χαράζουν εύκολα. Με ένα κοφτερό μαχαίρι το μάρμαρο μπορεί να χαραχτεί (πχ την ώρα που κόβεται το ψωμί).

Παρόλα τα μειονεκτήματα του μαρμάρου στους πάγκους κουζίνας ακόμα και σήμερα πολλοί άνθρωποι προτιμούν να βάλουν μάρμαρο που εκτός από την αισθητική του είναι και πιο οικονομικό από τον γρανίτη και τον χαλαζία κατά κανόνα. Συνήθως αν πηγαίνουν σε μάρμαρο η πλειονότητα οδηγείται σε μάρμαρα διονύσου λόγω των ποιοτικών χαρακτηριστικών του μαρμάρου αυτού.

Η επόμενη ερώτηση είναι: και αν όχι Μάρμαρα για πάγκους κουζίνας τότε τι να χρησιμοποιήσω;;;

Η καλύτερη λύση για πάγκους κουζίνας είναι οι γρανίτες και τα χαλαζιακά. Η απορροφητικότητα τους είναι σχεδόν μηδενική και δεν χαράζουν ενώ το βασικότερο είναι ότι η σχέση τιμής/ποιότητας φτάνει στο βέλτιστο σημείο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 210-6827496 ή επισκεφτείτε κάποια από τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα για να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες

Προσθέστε μας στο Google+
Ανακαλύψτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Tweeter
Δείτε μας στο Youtube
Βρείτε μας στο Linkedln

Μάρμαρα Νικολάκη – Όριο μας, η φαντασία σας…