Παρουσίαση Εταιρείας

Posted on Posted in Videos, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Παρουσίαση Εταιρείας: Το νέο μας τρίλεπτο διαφημιστικό βίντεο…

Παρουσίαση Εταιρείας – Μάρμαρα Νικολάκη

Με παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα η εταιρεία έχει έδρα το Μαρούσι – Αθήνας, ενώ δραστηριοποιείται στα Μάρμαρα – Μαρμάρινες Κατασκευές και στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων από το 1963.

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι έχουμε κάνει επιστήμη την κατασκευή και τοποθέτηση κάθε φυσικού και χαλαζιακού πετρώματος.Όραμα και καθημερινή επιδίωξη της εταιρείας αποτελεί το να είναι η κορυφαία εταιρεία μαρμάρου – γρανιτών, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πελατών της και βοηθώντας άτομα, επιχειρήσεις και κοινότητες να ζουν σε ένα αισθητικά και αρμονικά πιο όμορφο χώρο.

Παρουσίαση Εταιρείας
Παρουσίαση Εταιρείας
Η επιχείρηση ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ βρίσκεται στην πρώτη θέση στη λιανική αγορά μαρμάρου, με πιστοποιήσεις και βραβεύσεις για την καλύτερη ποιότητα υλικού και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της πανελλαδικά.

Με το συνδυασμό μιας εξορθολογισμένης διαδικασίας παραγωγής και ενός απαράμιλλου αποθέματος από φυσική και χαλαζιακή πέτρα, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μαρμάρου, φυσικού γρανίτη και χαλαζία στην Ελλάδα.

Στην εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα από προιόντα και υπηρεσίες όπως:

Μάρμαρα
Γρανίτες
Χαλαζίες
Πάγκους Κουζίνας
Επενδύσεις Τζακιών
Έργα Τέχνης
Ακανόνιστες Πέτρες
Τετραγωνισμένες Πέτρες
Κυβόλιθους

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται πάντα με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και ποιότητα γιαυτό και διαθέτουμε πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες. Γιαυτό τον λόγο αν πραγματικά αναζητάτε

ποιότητα αντί για ‘’ειδικές προσφορές’’,
αξία αντί για ‘’αγοραστικές ευκαιρίες’’,
αξιοπιστία,
εντιμότητα και
συνέπεια,

τότε πρέπει να γνωρίζετε έχετε επιλέξει την κατάλληλη εταιρεία και τους κατάλληλους ανθρώπους για την δουλειά σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 210-6827496 ή επισκεφτείτε κάποια από τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα για να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες

Προσθέστε μας στο Google+
Ανακαλύψτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Tweeter
Δείτε μας στο Youtube
Βρείτε μας στο Linkedln

Μάρμαρα Νικολάκη – Όριο μας, η φαντασία σας.