Τι προφιλ να χρησιμοποιήσω στον χαλαζιακό πάγκο κουζίνας μου;;;

Posted on Posted in ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙΑ
προφιλ παγκου

Υπάρχουν οι εξής τρεις τρόποι με τους οποίους θα φαίνεται το πάχος (προφιλ) του χαλαζία σας…

  1. Μασίφ 2 cm
  2. 2 cm πάχος ο κύριος πάγκος και με προφιλ 4 cm/5 cm κοκ
  3. Μασιφ 3 cm

Πάντα και ανέκαθεν το μασιφ, απο κατασκευαστικής άποψης είναι η καλύτερη λύση, για τον απλό λόγο ότι δεν παρεμβαίνει ανθρώπινο χέρι κάτι το οποίο υποχρεωτικά γίνεται όταν προτιμούμε την δεύτερη λύση. Συγκεκριμένα:

Εαν επιλέξουμε την πρώτη επιλογή:… πρόκειται για την οικονομικότερη λύση από άποψης κόστους. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι το 99% των Ευρωπαικών νοικοκυριών πηγαίνει σε αυτή την λύση όταν εδώ στην Ελλάδα μόνο το 2-3% προτιμάει αυτή την λύση. Υπάρχει βεβαίως και ένα θέμα αισθητικής εδώ καθόσον το μασιφ 2 cm δεν δείχνει τόσο πλούσιο όσο οι άλλες δυο κατηγορίες.

Εαν επιλέξουμε την δεύτερη επιλογή:… πρόκειται για μια επιλογή που χρησιμοποιείται εδώ στην Ελλάδα από το 95% των νοικοκυριών. Είναι πιο οικονομική από την τρίτη επιλογή αλλά πιο ακριβή από την πρώτη. Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι εδώ μπαίνει το ανθρώπινο χέρι για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα

Εαν επιλέξουμε την τρίτη επιλογή:… πρόκειται για την πιο ακριβή επιλογή απο τις τρεις. Το αισθητικό αποτέλεσμα όμως είναι απαράμιλλο και αξίζει 100% την επένδυση σας.

Συμπερασματικά… δενυπάρχει κανόνας για το πιο είναι σωστό ή λάθος… η απόφαση σας έγκειται στο βαλάντιο σας και την αισθητική σας.

Θέλετε να δείτε χρωματολόγια και να ζητήσετε προσφορά;;;
Κάντε κλικ εδώ

Μάρμαρα Νικολάκη – Όριο μας, η φαντασία σας…